Srdce

Srdce

Anotace: ...

Mé srdce na tisíc kousků je,
Každý kousek tě však stále miluje.
Ta láska, která mi život zničila,
Ta láska, která mé srdce zabila…
Kvůli tobě sem se přátel vzdala,
Tolik sem tě milovala.
Ty využíval si mne jen,
Já zbytečně sem s tebou trávila den.
Kdybych tenkrát své přátele poslechla,
Kdybych se o tobě dřív ty řeči doslechla…
Teď jsem sama v temnotě,
Proč já musela milovat tě??
Přátelům sem trn do srdce dala,
Když tebe místo nich sem si vybrala…
V mých očích samota se zračí,
V těch tvých se na mě jen zloba mračí.
Své přátele kvůli tobě sem ztratila,
Jak strašně ráda bych čas vrátila??
Jediný přítel, kdo se mnou zůstal,
Je zároveň ten, který se mnou vyrůstal.
Jediné srdce teď můj přítel je,
Srdce samo ví, jak tě miluje.
Budu myslet na samotu svou,
Budu vymýšlet příběh o nás dvou…
Spolu napořád,
Už není co do pořádku dát.
Já dobře vím,
Že si to zasloužím…
Navždy budu se srdcem sama,
Bez přátel a bez lásky mizí do neznáma……
Autor Namida, 29.03.2011
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí