Být s tebou neustále

Být s tebou neustále

Anotace: ...:))

Na dálku nic nedokážu

princezno

ani vlasy, které
rád

načechrávám v noci

ani ty dnes nepohladím..

Nechám Tě tam samotnou
nechám Tě zpívat

tak jako to děláš,
pokaždé

když milujem se na dálku...

/o nás/

a já doopravdy
kdybych jen mohl

všechno bych změnil

Alespoň na malou chvíli
přišel bych za tebou

a doufal,

že by jsi chtěla..

a čekala na mě
každý den

jako to dělám já,
poslední dobou neustále

zoufale
a zbytečně...


*Tak jaké to je
vidět Tě pokaždé

když se mi zachce...
Autor Woski, 29.03.2011
Přečteno 343x
Tipy 8
Poslední tipující: jvacl, CULIKATÁ, la loba, Marcone, James Libustka, JR
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St,moc se mi líbí ta jemnost smutku

29.03.2011 18:14:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí