Nejistota

Nejistota

Anotace: Nejistota..Zklamání..Touha

Doufat v něco,co nemůže vyjít..
je jako chtít ale nesmět mluvit..
Ta bezmoc je příliš velká,
na to aby to zvládla malá holka.
..Malá..smutná..zklamaná..
..ale může si za to sama..
Věřila klukovi..ale to se dnes nenosí,
teď bys jedině mohl vidět ..jak prosí..
Malá holčička..co prosí o lásku,
když její život visí na vlásku..
Autor Luxka69, 29.03.2011
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Metal Lady
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí