Ještě chvíli

Ještě chvíli

Anotace: jen chvilinku...:)

pořád ještě rychle dýchám
pořád ještě zrychlený mám tep
věř, já nikam nepospíchám
jen chtěla bych tě políbit snad naposled

ještě chvíli chtěla bych tě držet kolem pasu
ještě chvíli hrát si s tvými prsty
bůh ví, kolik nám dal osud času
bůh ví, proč zkřížily se naše cesty

ještě chvíli dotýkej se mého těla
ještě chvíli zůstaňme hlavou v oblacích
tohle je přesně to, co jsem chtěla
a ve snech zní mi tvůj tichý smích

ještě chvíli líbej moje rty
ještě chvíli drž mě u sebe
jak já zbožňuji to slovo "my"
asi vážně miluji jen tebe...:)
Autor Metal Lady, 29.03.2011
Přečteno 450x
Tipy 12
Poslední tipující: fijalka, Annie the wolf, strašidýlko-střapatý, Bambulka, Matsuyama Tatsuko-chan, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný ....:-)

30.03.2011 18:56:00 | Luxka69

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí