Láska IV

Láska IV

Anotace: ...moje nejmilejší...

Ve sladkém stínu kapradí
v postýlce ze slz spí tiše
víla, která procitá,
když se starý otec Slunce
míjí s bratrem Měsícem.
Její vlasy voní jahodami
Její šaty jsou utkané
z hvězdného prachu.
Oslní každé srdce
prahnoucí po kráse
Její písně vdechnou
život všem květinám
i keřům
Miluje tanec
Hýčká něhu
snoubí se se Snem
a šeptá si s Ohněm
Staví chrámy z polibků
a zahrady z dětských snů
Zavři oči a zkus snít
MOŽNÁ BUDEŠ MÍT ŠTĚSTÍ
A PŘIJDE K TOBĚ ...
LÁSKA.
Autor Beepat, 18.11.2004
Přečteno 947x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no Já doufám...

28.07.2009 11:31:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí