TY jsi jako...

TY jsi jako...

Anotace: vyznání tomu, kdo dává mému životu nový směr...

Sbírka: Jen pro Něj

Jsi jako obláček
z každé strany jiný,
můžu jen hádat, co představuješ,
ať jsi rychle plující či líný.

Jsi jako doušek dobrého vína,
tvá chuť mi v ústech ještě dlouho zůstává.
Připadám si s tebou tak zvláštně jiná,
každý moment s tebou mi sílu dodává.

Jsi jako sluneční paprsek,
co kůži mou pohladí.
Jsi jako nejsladší zákusek,
co chuťovým buňkám lahodí.

Jsi ovoce zakázané.
Jsi vítr, co něžně i bouřlivě vane.
A já tě potřebuji.
A já tě miluji.
Autor Arleen.D, 30.03.2011
Přečteno 756x
Tipy 6
Poslední tipující: aniger, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné vyznání :o)

30.03.2011 00:54:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí