Noční píseň

Noční píseň

Anotace: *

Když na hvězdy se dívám
Vždycky zavzpomínám
Na chvíle s Tebou strávený
A ve větvích stromů
Zas a znovu
Vidím svý srdce ztrápený

Za noci bloumám ulicí
A svěřuju se měsíci
Se svým skrytým trápením
Že bolest nechce odejít
Musím se s ním rozloučit
Zítra zas měsíc uvidím

Když v posteli usínám
Svý přátele proklínám
Že se jen tváří jimi být
Pak slzy z očí utírám
Cítím se jako když umírám
A zároveň chci žít

Cítím se osamělá
A strašně unavená
Pomalu přestávám bdít
Ve svých iluzích se topím
Do moře slzí se nořím
A chci se v něm utopit

Přeju si
Abych vždycky
měla pro co žít
Chtěla bych žít
O něco dýl
I když budu muset
Hořký víno pít
Stejně chci dál
Na světě být
Autor Žena z Marsu, 30.03.2011
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí