Jsi

Jsi

Anotace: ten konec je takovej patlavej,ale něco jsem tam dát musela...

Jsi mé slunce, co vede mě světem,
jsi ze všech květin nejkrásnějším květem,
jsi můj měsíc, co mi osvětluje noc,
však v novu je tma, ty nejdeš na pomoc.
Jsi má bolest, co provází mě snem,
jsi mé trápení, co pociťuji každým dnem,
jsi můj strach z nového poznání,
nesmím ti říct své lásky doznání.
Jsi moje slabost a má síla,
jsi můj postrach a má víla,
jsi čert a anděl páně,
chci jen spojit naše dlaně.
Jsi mé srdce, co pomalu slábne,
jsi tajemná ruka, co do duše mi hrábne,
jsi můj vítr, který dýchám,
jsi všechen prach, z kterého kýchám.
Jsi má voda, co mi plní plíce,
jsi můj oheň, z kterého mi hoří líce,
jsi moje země, co mě sráží dolů,
jsi energie, co drží tělo s duší spolu.
Jsi kaktus, co mě bodá,
myšlenka, co mě hlodá,
jsi jed, co mi krví proudí,
detail, co mi život hroutí.
Jsi štěstí, co vyvolává smích,
do tváře jsi mi lásku dmých,
jsi dokonalost, co vidím jen já,
jsi osoba, která mé srdce má.
Jsi má spása, jsi můj osud,
milovala jsem tě, miluji tě dosud,
navždy budu, vím to jistě,
vždy budeš v srdci na tom stejném místě.
Však ty nechápeš mě, necítíš o samé,
asi v hvězdách je to předem dané,
proč zrovna já, proč ne někdo jiný,
však za tohle není nikdo vinný.
Udělám pro tě cokoliv,
ať jsi šťastný aspoň ty,
ať už je to kdokoliv,
buďte štastni spolu vy…
Autor H.I.L., 30.03.2011
Přečteno 394x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Petbab, Marcone
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju....budu se snažit jak jen můžu...

30.03.2011 21:33:00 | H.I.L.

Básně jsou o citech
co člověk míjí
odmítá necítí
vše co je cizí.

Rýmy tvoř s lehkostí
jako dech vánku
nevaž je do pout
zda-li chceš odplout
v náruči spánku.

30.03.2011 21:17:00 | Z kapky deště

Jsi mé všechno v klubku nití
s láskou je vždy krásné žití:-)
A nesmuť, koukej, jak hezky svítí sluníčko, šup ven a nastavit mu tváře:-))

30.03.2011 17:52:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí