Skleněné snění

Skleněné snění

Anotace: I tak se dá ...

Tak dobře už ji znám,
nudnou šeď monitoru,
u ní tak trochu sám,
a přesto jsme spolu.

Slov ještě hodně zbývá,
ticho však poráží je dál,
samá voda, samá voda , přihořívá,
už pomalu oheň vzplál.

Polibek červený přichází,
život sama jsi mu dala,
však cosi živého mu schází,
pohlazení písmeny se nenapsala.

Zločinem doufám není,
že namísto spaní,
věnuju se bdění,
a dopřeju si skleněné snění.

Mou duši tíží skutek,
že nezachráním data,
položím hlavu na špalek,
a vyčkám příchod kata.

Hledat stěstí mezi slovy,
není vůbec pošetilé,
to katu klidně povím,
že je to vlastně hrozně milé.

A že kdyby šel vrátit čas,
teprv bych poznal, do ještě není,
tak chtěl bych co nejdřív zas,
objevit s Tebou skleněné snění.
Autor Madanik, 30.03.2011
Přečteno 353x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, Maryje..., CULIKATÁ, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká..

30.03.2011 18:20:00 | Maryje...

Milá..:)

30.03.2011 16:49:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí