Pro kluka ..:-)

Pro kluka ..:-)

Anotace: Zamilovaná básnička.. pro kluka..

Jak je možné že den co den,
Mám já o tobě tak krásný sen…
Je to pokaždé to samý..milý krásný dokonalý..
Kluka z něj mám hrozně ráda,
Né jen jako kamaráda..
Kvůli nemu začala jsem jasně,
Skládat primitivní básně..
Když jsem ho poprvé viděla.
Málem jsem z něj omdlela..
Nádherný on hlas měl
Takový nikdo nikdy neslyšel
Ted už ale půjdu spát
Aby se mi o tobě zase mohlo zdát...
Autor Luxka69, 30.03.2011
Přečteno 477x
Tipy 1
Poslední tipující: Arleen.D
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na první báseň docela dobré :)

30.03.2011 19:02:00 | Arleen.D

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí