Měl bys mít strach

Měl bys mít strach

Anotace: Lyrika

Jsem jako přeludy s maskou ženy,
někdy mi bývá nejhůře.
Když líbám tě, tak jak naposledy,
bohyně blízká nestvůře.

Mé prsty jak struny nataženy,
povolné něžné drezůře,
vyťukat písmena z abecedy.
Neujdou přísné cenzuře!

Mou masku mi sejmi jako slupku.
Touha se svíjí kolem pupku.
Hraješ si zbytečně na dobráka.

V lásce mi chybí revoluce!
Proč mi tak svíráš moje ruce?
Tak, taková láska mne neláká!
Autor Maura, 30.03.2011
Přečteno 750x
Tipy 18
Poslední tipující: NikitaNikaT., WhiteSkull, Majdalénka, vodnař, CULIKATÁ, Květka Š., modrá..., labuť, Psavec, jethullfan, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé dílko svádí k malému zamyšlení. ST!***

01.04.2011 17:49:00 | NikitaNikaT.

Díky

31.03.2011 00:17:00 | Maura

Hezké.

Jsem jako přeludy s maskou ženy,
někdy mi bývá nejhůře.
Když líbám tě, tak jak naposledy,
bohyně blízká nestvůře.

30.03.2011 23:24:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí