Mám strach....

Mám strach....

Anotace: bojím se Lásko, bojím...

Sbírka: Jen pro Něj

Pokaždé, když slyším tvůj telefon zvonit,
mám strach.
Bojím se, že budu slzy ronit,
kolem sebe vidím prach.
A cítím předzvěst neštěstí,
což nic dobrého nevěstí.

Vím, že musíš ode mě odjet
a lidi chránit.
Jsi hasič dobrovolný, to je tvůj svět.
a já to musím respektovat, nemůžu ti bránit.
I když bych chtěla.
Protože se o tebe bojím.
Je přeci normální, že jsem bdělá.
O špatné zprávy nestojím.
Miluji tě a to s sebou nese kříž,
jsem bez sebe hrůzou, když nejsem ti zrovna blíž.
Když vím, že stojíš venku
a smrti přihlížíš.
A já čekám doma, jak to vše dopadne.
A mám strach, že si ublížíš...
Jak jen se tomu postavit?
Jak tomu čelit?
Že nás potkaly pomluvy?
Že nám naši lásku nepřejí?
Co na tom! Já tě miluji.
Ale co když tě ztratím?
Co jen si počnu?

...
Autor Arleen.D, 31.03.2011
Přečteno 395x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Jiná, Marcone, CULIKATÁ, hatlapatla, Maura, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí