Hlad

Hlad

Anotace: o touze

Zabloudilas do mé říše,
já jsem Pánem Noci,
nenajdeš tu skrýše,
není Ti pomoci.

Uzřel jsem Tvou tvář,
ucítil vůni Tvé kůže,
v prach obrátil Tvůj Svět
a oblékl trny z růže.

Toužím vidět Tvé tělo,
chvějící se v hrůze,
když bestie blíží se
a modlitba nepomůže.

Ucítíš horký dech,
na svém hebkém krku,
studený pot na zádech
a vzrušení v okamžiku.

Sežeru Tvou duši,
ochutnám Tvé krve,
jsem hladový vlk,
co v noci nakrmen bude.
Autor Kokrman, 31.03.2011
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí