vEčEŘe:-*noc::-*

vEčEŘe:-*noc::-*

Anotace: dĚKUJI za krásný večer :-*

Mám chuť tě líbat
mám chuť tě híčkat
mám chuť se přitulit
a být ti srdcem přítomným

Mám chuť být tebou
mám chuť žít s tebou
Mám chuť být něhou
to když líbám tvé tělo

Jsi jako každodenní rosa
ta která mě svlíka zrovna
když do náruče bereš mě
to když do lože se chystáme

když líbáš mě na usta
to kláníš má ucta
to poté svlékáš mi košilku
když ti nahá ležím v pelíšku

celou noc milujem se sladce
to pokáždé když ve mě vstaneš
miluji tě andílku
miluji tě ďáblíku :-*
Autor vlcatko, 31.03.2011
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí