Plyšový medvídek

Plyšový medvídek

Anotace: :(

Dozvěděla se něco bolavého
to když opustilo ji srdce
srdce jehož vyvoleného
bolelo a zemřelo.

zemřelo tak že zachránilo
dívce srdce zemřelého
Ta jenž na hrobě ti sedává
ta jenž už hlas prohrála

seděla dívka nemluvná
seděla na hrobě a v ruce medvídka
medvídka jenž od milého dostala
toho jenž tolik milovala

Sedí dívka nemluvná
sedí ona na chodbách
sedí tam a nemluví
drží medvídka v obětí

Tak po chvilce pustila medvídka
to když srdce ji steskem puklo
Tak leží dívka vedle milého
to oni zas v lásce zase jdou .
Autor vlcatko, 31.03.2011
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí