Víš?

Víš?

Anotace: Platonická láska- pocity

Víš, že po tobě toužím?
Víš, že kolem tvého domu kroužím?
Víš, že pro mě kromě tebe nikdo jiný není?
Víš, že v mých představách se to brzy změní?
Víš, že v mých myšlenkách hraješ hlavní roli?
Víš, že si někdy připadám jak na bitevním poli?
Víš, že na tebe myslím než jdu spát?
Víš, že doufám že se mi o tobě bude zdát?

Víš, co si všechno s tebou představuju?
Víš, kam tímto směřuju?

Škoda, že nevíš..
Autor Tabezejmena, 31.03.2011
Přečteno 449x
Tipy 7
Poslední tipující: Findë, hatlapatla, Matsuyama Tatsuko-chan, Bambulka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak Ti nerozumět... :-)

03.04.2011 10:41:00 | hatlapatla

Krásné... jednoduché a krásné

02.04.2011 12:07:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

...neví... a když mu to neřekneš, vědět nebude ;-)

02.04.2011 11:24:00 | Bambulka

jakobys mi četla myšlenky..=)

31.03.2011 20:57:00 | prostejina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí