Prší.

Prší.

Anotace: ...o obyčejné lidské touze a nepřízni počasí.

Obloha se rozplakala,
ba i já jsem nevesel,
velká voda loďku vzala,
teď už pluje bez vesel.

Na ní plave touha jarem,
zvedá všechny stavidla,
velká voda v člunu starém
rázem mění pravidla.

Chtěl jsem plout za svojí milou,
oddávat se lásky hrám,
řeka hýří svojí silou,
odnesla i starý prám.

Říční proud je příliš silný,
proto vraštím obočí,

...netuším, že soused vilný,
dnes za mne rád zaskočí.
Autor ota.pé, 31.03.2011
Přečteno 492x
Tipy 24
Poslední tipující: ota.pé, Divoženka1, Malá Lucije, carodejka, NikitaNikaT., Kars, Bona, modrá..., jethullfan, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká Otíku a ten závěr je ještě hezčí.))

01.04.2011 22:55:00 | carodejka

Dopoledne malý deštík vlasy mi smáčel...

01.04.2011 19:19:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí