Už tě nechci víckrát vidět! ( Ale vídávám tě pořád)

Už tě nechci víckrát vidět! ( Ale vídávám tě pořád)

Anotace: inspirované mou relnou zkušeností, napsala jsem to hned den poté, dnes už je to víc než půl roku

Zveš mě k sobě, slibuješ:
,,Dnes hezký večer zajižeš!"
Všichni Tě chtějí,
všichni mají jen malou naději
že tě dostanou
ale já jsem prý tou významnou, jedinou

Slova lásky, kapky potu, kapky lásky
a to všechno bez nadsázky
tu padá
Naše záda se prohybají
už přes hodinu se namáhají

Říkáš:,,Tohle bude trvat jen jednu noc."
to je na mě moc
Vstávám, odcházím
oblečení po tobě házím
Vycházím z domu
ještě nejsem ani u prvního stromu
a už voláš, že jsi to tak nemyslel,že nejsi lhář
můj milý, nemáš svatozář
jsi děvkař!

Odcházím a doufám že už tě víckrát neuvidím..
Autor Tabezejmena, 31.03.2011
Přečteno 434x
Tipy 3
Poslední tipující: hatlapatla, Bona, jethullfan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))

03.04.2011 10:40:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí