Pro Eda

Pro Eda

Anotace: Báseň, psaná mé lásce.

Drahý Ede, lásky mé,
srdce navždy zlomené,
úzkostí, tmou se potácím.
Tiše, tiše hledajícím,
květem lásky hnoucí,
jako růže prahnoucí,
pokapičce rosy.
Řekni, Kdo vlastně jsi?
Autor Emilinkaka, 01.04.2011
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí