Místa

Místa

Anotace: Místa, prostě jen místa

Přícházím na samá místa,
kde jsme se stále líbali,
kde slibovali jsme si lásku,
opětovali vyznání
a dívali se na rozzářené nebe...

přicházím tam ,
kde jsme měli svůj svět
a brouzdali jsme se vy vysoké trávě,
tak kde jsme si slibovali věrnost,
tak, kde jsme byli jen my-2!!!

přicházím k pláži,
tam, kde jsme se opalovali celý den
a v tmavou noc jsme si připíjeli
sklenkou šumivého vína,
schouleni v klubíčko
jsme se hřáli...milovali se

_____A teď?_____

přicházím opět na téže místa,
ale jen ve vzpomínkách...
již nedokáži prosit,
nechci se plazit v prachu,
teď místo vína piji ze sklenky minulosti

vzpomínám, jak přicházela jsem na místa,
kde jsem milovala,
avšak já stále miluji...platonicky...
ale přesto ...miluji tebe!!! (navždy)
Autor Gamy, 30.01.2006
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jé děkuji, to sem nečekala...

31.01.2006 12:49:00 | Gamy

místa s pamětí , co škrábou z někde tam vzadu v hlavě krásný chvíle.jenže to škrábání taky někdy bolí. není to zrovna to, co mám rád, ale musím uznat, že to v sobě má obsah a mimo něj i něco, co neumim popsat ( čemu řeknem v komentáři povedený, líbí ). ta držim palec a počkám si na další.

30.01.2006 22:21:00 | kulishak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí