Ambivalence

Ambivalence

Anotace: Dnešní večer... s ambivalentníma pocitama a Kainarem.

Nějak mě to dneska zmohlo...
někteří lidé...
by asi neměli milovat....
… všechno zkazí.

Nenávist je lehčí...
a ambivalence končí...
na hranici reality...
… kde tvý pocity nikoho nezajímaj.

Jen tak tiše...
s hlavou na kousku plyše...
...přemýšlet..proč to nešlo...
Výsledek bolí...

Sama si šlapu po štěstí...
….blbá...
… I když to vím...
… Nebolí to o nic míň...
Autor Striptérka, 01.04.2011
Přečteno 239x
Tipy 6
Poslední tipující: Špáďa, Pythonissa__, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádička, dámo!

20.04.2011 21:01:00 | Špáďa

Krásné. ST.

07.04.2011 09:35:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí