Proč?

Proč?

Anotace: předrozchodové questions...

Proč stále se snažíš ublížit mi?
Proč kašleš na mě vědomě?
Proč nepřemýšlíš nad těmito otázkami?
Uvědomuješ si, že se chováš nevhodně?

Proč vlastně semnou se zahazuješ?
Proč chodíš semnou ven?
Snad až teď svou pravou tvář ukazuješ..
A to předtím..
To byl jenom sen?

Ty myslíš si, že mě pouze využiješ?
Odpusť, ale tímto ukazuješ, že spíše než lásku, pohrdání ke mě cítíš..

Proto obrať list, já chci slyšet upřímnost.
Poněvadž už nejsem sama, kdo má tvých lží dost..!
Autor P.e.A.c.E., 30.01.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básně máš zajímavé, jen u prvni jsem koukal na dvojité W jako na úmysl, tady vidím že je to také.. Ty nejsi Čech, viď?

30.01.2006 21:11:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí