Jsi můj...

Jsi můj...

Anotace: ...navěky, zlato:) For Yaevin

Sbírka: Zpěvy mého moře

Zní krásně ten
nový den
a já mám v hlavě
Tebe jen
Tvá slova, v která doufám
ve snu i v bdění
si zoufám
a troufám si říct Ti
Miluji Tě
z celého srdce
jak by Ti řekl anděl
kdybys poslouchal
nejsi můj "vyvolený"
jsi víc: nejlepší přítel
(jediný?)
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 02.04.2011
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí