Umění milovat

Umění milovat

Anotace: Všechno je to důležité *_*

Uměl po žebříku lézt
až do bělostných mraků.
Uměl mi z nebe snést
kouzlo hvězdných draků.
Uměl mi slzy setřít z řas
a navléknout je jak drahokamy.
Uměl zastavit čas,
často tvořil v duši mi hlavolamy.
Uměl vášnivě žít
lehké bylo snít.
Když v trávě jsme lehávali,
u potoků sedávali.
Uměl být šťastný, uměl se smát.
Ale nejlépe dovedl milovat.
Autor Prinzeschen, 02.04.2011
Přečteno 365x
Tipy 13
Poslední tipující: kasparoza, Alien.v.v.s., Linzerka, Psavec, CULIKATÁ, Bambulka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda toho minulého času.

04.04.2011 08:40:00 | kasparoza

Prostě uměl vše:)

02.04.2011 23:27:00 | CULIKATÁ

...pokud vše,co uměl, ještě stále umí a dává Tobě,
...pak jsi šťastná byla, budeš dál a jsi i v této době ;-)

02.04.2011 21:07:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí