Hra na pravdu

Hra na pravdu

Anotace: pár myšlenek

Opilí hloupostí
V konejšivém objetí štěstěny
Kdo dnes nenasytnost uhostí
Zkoušky z kapitoly „čekat“ složeny

Mlčíš
V bolestech rodí se každé další slovo
Přes sevřené rty propustit pojmenovaný pocit
Absolutní bolesti
Pojďme raděj mlčet … o štěstí

Vidíš?
Šedá je už zase v módě
Decibely ticha bourají hradbu z odhodlání
Typicky povytažené obočí a oči se ptají místo rtů
Opravdu?
Už nehrajeme … na pravdu.

Ale jsme vůbec nešťastní
Víc v tuto chvíli nemůžeme mít

Tak si to prostě užijme ...
Autor ditulin, 02.04.2011
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Pevya
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí