Láska

Láska

Anotace: :)

Z nebe se snesla jedinečná krása
Nesla jedno jméno a jednu tvář
Byla jsi jí ty, pomoc a spása
Co srdce láskou mi zahřála

Z vůni ranních květů
Rozespale vstávám
S krásou tvého úsměvu
Po celý den nestrádám

Před pár lety
Stál jsem na okraji skály
A křičel do prázdna
Nechci tě lásko ztratit…
Autor Alexej, 02.04.2011
Přečteno 573x
Tipy 2
Poslední tipující: Tamara, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí