RÁNO

RÁNO

Anotace: ... už je to krásně dávno ...

Právě dozněl náš krásný sen
a studeným deštěm
jako by se začal nový den
Po pramínkách slz Ti posílám
svůj úsměv
v dlani za zády mačkám stovky
polibků
Voda už nehoří
a sníh nepálí
Jsem sama
ale vůně Tvého těla
ještě dnes mé objímá ...
Začalo další ráno
které nezažehl plamínek
z Tvých očí
Odjíždí vlak -
asi to mě dojímá ...
Autor Beepat, 18.11.2004
Přečteno 683x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc krásná, fakt...dojemná..

28.07.2009 11:32:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí