Rád bych... ale

Rád bych... ale

Anotace: Slzami pokřtěná odpověď

Ty nabízíš mi pomoc,
ale já mám žízeň a ne hlad.
Pokud zbavís mne toho utrpení,
já budu tuze... tuze rád.

Ty nabízíš mi světlo,
ale pro mne jsi jediným světlem ty.
A jelikož spolu býti nemůžeme,
tak mne omluv prosím,
já vracím se do své temnoty.

Ty nabízíš mi sebe,
...jen jako přítele,
ale tahle nota nezní mému srdci... příliž vesele.

Snažím se najít nějaký smysl,
v poutu mezi tebou a mnou.

"Láska nebo závislost ?"
Odpověď odletěla cestou... cestou zatracenou.
Autor Yaevin, 03.04.2011
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Matsuyama Tatsuko-chan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska jako láska,ne? I když ano, chápu... Zatracenou ne, prosím...

04.04.2011 18:12:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí