Volným pádem

Volným pádem

Anotace: Zapomeňme na problémy....snění...

Volným pádem do modrých sfér,
čistým azurem stratosfér
toužím s tebou dnes letět,
lásko má, nechej se vést!

Nic než modř a třpyt hvězd,
nechej se mnou něžně nést,
kolem víří barevný rej
nadýchaných ptačích per
a pod námi je lidský svět,
plný lopocení a těžkých běd,
zapomenem spolu chvíli zas
na špatný čas !
Autor Hana Trnková, 31.01.2006
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt krásný! Procítěné ..... Nepracuji! Jdu se nechat unášet :-)).

31.01.2006 08:28:00 | Dalimila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí