Telefonní budka

Telefonní budka

Anotace: Jak krásné je očekávat tvůj hlas!

Jako levná prostitutka
v krajině jinotajů
stojí tu telefonní budka.
Zvedám sluchátko a taju.

Každá vteřina je věčný čas.
Moje srdce rozběhlo se prudce
v naději, že uslyším tvůj hlas.
Sluchátko mě zebe v horké dlani.
Čekal jsi dnes na mé zavolání?
Jasně slyším tvůj vzrušený dech.
Ještěže jsou budky telefonní!
Přenášejí lásku po drátech...

Žiješ naší láskou, žiješ pro ni?
Ještě že se narodil pan Bell,
že telefon nedočkavě zvoní...
Že tvůj hlas mi z dálky přiletěl!
Autor Hana Trnková, 31.01.2006
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš mi z duše!!!!!! Moc ráda tě čtu!

31.01.2006 08:30:00 | Dalimila

Jejda to je krásné... víc básní na tohle téma jsem četla, ale to se Ti moc povedlo :-)

31.01.2006 07:15:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí