Jarní snění

Jarní snění

Anotace: Vzpomínka malá, vroucí, do tajů lásky tě zvoucí.

Vždy k ránu, než se rozední,
přichází okamžik nevšední.
Vzpomínka malá, vroucí,
do tajů lásky tě zvoucí.

Po stopách potichu kráčíš,
nohy své v rose smáčíš,
otisky vtlačené do mechu,
pozoruješ je bez dechu.

Na stromě rozkvetlá přání,
copak jim asi brání?
A na to své se nedíváš,
jenom se zasněně usmíváš.

Zas je tu polibek dnešní,
pod rozkvetlou třešní,
kde srdce tvé se otvírá,
a ničeho neskrývá.

A tvé oči jasně září,
rumělku máš ve tváři,
užíváš si každou chvíli,
a tvá láska stále sílí.

Však v jednom malém okamžení,
noc se v den rázem změní,
skončí i krásné osamění,
prchá i jarní snění.
Autor Trash75, 04.04.2011
Přečteno 434x
Tipy 4
Poslední tipující: olnek, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí