Ztratilo jsem se

Ztratilo jsem se

Anotace: Opouštění bolí, zapomínání bolí...ale neschopnost rozhodnout se je bolest ze všech největší...

Nač trápit se pro někoho, kdo pokory nezná.
Nač trápit se, když jest bez morálky osoba.
Těžko uvěřit, že jednou své chyby dozná.
těžko přijde proměna a přijde jiná doba.

Těžkopádně lápám zakouřený vzduch,
propádá mé srdce v nekonečnou tíseň
Do života spadá nový, bolestivý vzruch
já mám chuť dokončit mou smuteční píseň.


V posledním obejmutí uvěznila moji duši,
uvěznila mojí lásku v uvadající růži.
Amor se splet, místo luku bere kuši,
šíp rozpáral do krvava mou srdeční kůži.

A já uvadajíc, jako poupátko ztracené
Hledám krásu těch smutečních dní.
Svým osamnělým životem smířené
Uvězněno ve vzpomínce, uvězněno v ní.
Autor Leonkaaa, 04.04.2011
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V posledním obejmutí uvěznila moji duši,
uvěznila mojí lásku v uvadající růži.
Amor se splet, místo luku bere kuši,

Krásná pasáž. Opatrně na drobnosti s češtinou. Jinak pěkné :)

04.04.2011 16:17:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí