Samota

Samota

Anotace: .

Šero, mraky a stesk
v očích už žádný lesk
a srdce jako kámen
kde vyhasíná plamen
To samota tíží mne
To samota zlá je
Pomalu a jistě
mě vyhání z ráje
Z ráje, kde mám Tebe
slunce, hvězdy, nebe
kde den je nocí a noc je dnem
kde procházím se jako snem
Bez tebe neznám ráje
a v ráji znám jen Tebe
Samota zlá, samota zlá je,
celičkou celou, zebe mě, zebe

...
Autor nicoletta, 04.04.2011
Přečteno 393x
Tipy 3
Poslední tipující: Mišiačik, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí