Rozdíly mezi námi, který ty ani nevidíš...

Rozdíly mezi námi, který ty ani nevidíš...

Anotace: jen pár menších rozdílů...

Když začneš na housle hrát,
všichni se hned začnou smát.

Když začneš v hokeji rozehrávat,
všichni na tebe začnou mávat.

To já, když začnu na klavír hrát,
všichni mne za šedou myšku začnou brát.

Když začnu v tenise podávat,
každý na mne chce hned nadávat.

To jsou ty rozdíly velké, jak Amerika,
za to může skoro vždycky tvoje mimika.

Tvůj pohyb, tvůj hlas,
proč máš tak hebký vlas?

Já chci mít tvůj talent hudební,
já chci být jako ty, úplně normální.

Tyto slova jsou důkazem lásky,
doufám, že mi zítra budeš hladit moje vlásky.

Doufám že mne budeš mít rád,
já si chci totiž s tebou hrát.
Autor Teroush, 04.04.2011
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí