...kane slza na ostří slov

...kane slza na ostří slov

Anotace: Pro dívku, která neunese mojí nedokonalost...

Čekám tu rikšu do věčnosti...
Slyším jen roztomilé pleskání chodidel na dlažbě jejíž chlad nechci pocítit...
A Amorova slza kane na ostří slov jež nebyla vyřčena...
Držte se mě výsosti...
Jestli chcete letět... ...vítr ve tváři a kapičky z mraků ve vlsech mít...
A cesta není určena...
Autor Cybermud, 05.04.2011
Přečteno 444x
Tipy 3
Poslední tipující: Stín, jethullfan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to mile oduševnělé, tak lidsky, dědečkovsky laskavé.
Je to pečlivě vytříbené a uspořádané jak melodram.
Je to zkoušené a zakoušené.
A s východní vůní.

15.12.2011 11:23:01 | ttragelaf

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí