A dál?

A dál?

Anotace: srdce mé, tvé a jeho

Kdo jsi, jež myšlenky na tě jsou pro mě životem i smrtí?
Kdo jsi, jež myslet na tě mě stále něco nutí?
Jak vybrat si mám mezi dvěmi růžemi,
které mě svou vůní omámily na zemi?
Jak vybrat si mám mezi dvěmi růžemi?

Jsem nenaplněna a lačním stále víc,
po jiskřivém pohledu a doteku tvých líc
Srdce mě bolí, když vím,
že nic víc, než myslet nesmím, nesmím.
Srdce mě bolí a chtělo by milovat,
teď to cítí tak, možná bude zítra jinak.
Ano, to vím.
Zítřek je otázkou a já žiji tím,
že máš pro mě lásku, to cítím.
Tak jasnou a přec tak těžko uchopitelnou lásku,
kéž tak vzít do dvou společných dlaní a dvou srdcí.

Mluví ze mě sen či bdím?
Je bdělostí milovat dvě růže?
O trny se popíchám, růže zvadnou a co zbude nám?
Smutku lán..
Kéž by mohl lidský tvor,
bez výčitek sbírat drahokamy poházené po své cestě.
Jen snad osudem žíti tím,
co ve mně má zůstat tajemstvím?

Toliko otázek a žádná odpověď,
jen srdce mé ví, že ukrývat tě smí.
A dál?
..
Autor nicoletta, 05.04.2011
Přečteno 390x
Tipy 4
Poslední tipující: Adie.80, Mišiačik, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako bych to psala já..
Líbí se mi!! ST! Škoda, že nejde dát vícekrát! :( ;) :-))

07.04.2011 09:30:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí