Arigato...

Arigato...

Anotace: Arigato za všechno, K. ........................................................ pozn. arigato - japonsky "děkuji"

Noční slunce
a měsíc odpolední
vzpomněla jsem na Tebe
dnes po poledni
Odbíjeli na kostele
slyším to v hlavě stále znova
vzpomínky sálají na den
u hřbitova
Teď to nejsi Ty
jsi někdo jiný, víš
k tomu, kdo jsi teď,
bych asi nešla blíž
Tenkrát mi nestačilo
být těsně u Tebe
Chtěla jsem s Tebou jít
do pekla,
do nebe
Do Hellu, do Valhally,
na tom už nesejde
do mého srdce
se to Tvé nevejde
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 05.04.2011
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Paulín, zelená víla, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jiná duše?Možná.
Jiné tělo?Jistě.
Kdopak tohle ale pozná
když tváříš se tak sebejistě.

Domo arigato gozai mašta.

06.04.2011 21:59:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí