Kopretina

Kopretina

Anotace: i zkrásné basně, může vzejít depresivní...

Chytám kopretinu,
zabíjím ji prudkým trhnutím..
Na tváři, tvoří ti podlitinu,
jste jen duševním splynutím..

Přivoním,však ty to necítíš,
to že cítím tvou vůni, nevidíš...

Byla jako ty,
krásou celá oplývala.
Spíše dva protiklady,
však o obou jsem snívávala...

Koukám stále na tebe, i na ní.
Ona uvadla, a ty s ní...

Dívkám jako ty, kopretiny dávám,
jen tobě podala jsem kudlu.
Před očima ti s ní mávám,
pak přiložím ti ji k hrdlu.

Už chystám se tě zabít,ohlédnu se a vidím zvadlou květinu..Zabila jsem tebe, ty jsi kopretina..já ted lítostí otupěla...
Autor Slečna M, 05.04.2011
Přečteno 397x
Tipy 5
Poslední tipující: Niky88, zelená víla, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí