Babylonská láska

Babylonská láska

Anotace: ...taková pohádka z inspirace mého kamaráda maséra, který se vydal na výlet do Babylonu...:-))

Hnal jsem se za Tebou má krásko, má lásko
země se chvěla pod kopyty času
byla jsi tak vzdálená
a já spěchal za tónem Tvého hlasu.

A věděl jsem, že nic mne nezastaví.
Toužil jsem po Tobě a dychtil cítit Tvojí krásu
byla jsi tak vzdálená
a já spěchal jsem a nesl cit na hrbech našeho času.

Hnal jsem se za Tebou má krásko, má lásko
přes hory a pláně, přes písečné duny
byla jsi tak vzdálená
a já spěchal jsem na křídlech říční vlny.

A věděl jsem, že Tebe jednou najdu
spatřím Tě a pohlédnu do Tvé tváře
a Ty zaplníš mne svou blízkostí
ulehnem spolu do mračného polštáře
v čase , ku společné věčnosti.

Hnal jsem se za Tebou má krásko, má lásko
a našel jsem Tě ležet uprostřed Babylonu
byla jsi tak vzdálená
a já překročil jsem Eufrat a modlil se, ať neutonu.

...než spatřím Tě...má Babylonská lásko...
Autor zaba.zuzla, 05.04.2011
Přečteno 422x
Tipy 8
Poslední tipující: Jenny.Dee, James Libustka, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké slovní obraty, celkově - líbilo :)

06.04.2011 09:32:00 | Jenny.Dee

Jejku, tohle se mi moc líbí, pro mě skutečně nádherné a pohádkové, zcela mne obsah vtáhl do děje... ST!***

06.04.2011 05:56:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí