PROČ???

PROČ???

Anotace: proč je láska někdy nespravedlivá?

proč ubližuješ ně0komu kdo tě miluje?
proč ti nezaleži na někom kdo tě potřebuje?
nejradši bych život zabalila,
jestli sem ti teďka ublížila.
Jinak to ale nevidím,
do srdce ti nehledím..
nedovolis mi to,
proto se chovam takto!!!
Je to však jen osud?
proč všechno není jak dosud???
Proč myslím že tě tolik znám,
když v některých situacích te nepoznám???
nedokažu pořád se tvářit mile,
když mi občas děláš trpké chvíle!!!?
Proč snažím se ti pořád tolik věřit?
ty se mi to nesnažís vůbec usnadnit....
je mi líto že to tak vše je,
myslíš,že to časem pomine???
.......snad tě pořád miluju,
ale občas chybuju!!!
chybama se člověk učí myšáčku!!!!!!miluju tě!!!
Autor Regi, 31.01.2006
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen rada k básni:oprav si chyby,špatně se to čte..

13.03.2006 14:48:00 | airelle

a ty křestanská pi...=))

07.03.2006 12:08:00 | Regi

hele ty zase očividně nevíš co já citím...tak laskavě nepoučuj!!mimochodem s ním jsem přes rok a jsme štastní,ale prostě párkrát se neshodneme...a do toho ti nic není a když se ti ta básnička nelíbí tak se do toho neplet!

02.03.2006 18:35:00 | Regi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí