pro tebe¦

pro tebe¦

Anotace: duše tvá je čistý list, je jak kniha,co nedá se číst, seš jak velké tajemství, co nikdo nepozná,

duše tvá je čistý list,
je jak kniha,co nedá se číst,
seš jak velké tajemství,
co nikdo nepozná,

mám tě rád srdcem,duší,tělem,
prostě vším,co mám,
i svůj život bych ti dal,
s tebou chci se stále smát,
promin,ale nechci být jen kamarád...

nemám ve zvyku ubližovat lidem,
co mám rád,
líbeznou duši tvou nedokáži ranit,
srdce ti zlomil,

stebou zdá se mi vše složité jednoduché,
tak mi neříkej nic co je kruté,
tak neříkej mi lásko,neříkej mi teď,
že jsem pro tebe jen zvadlý květ,
chvíle bez tebe je jak 1000 let,
chvíle s tebou uteče hned,

do tvých rukou se rozdám,
zapomenu na ostych,
tak neříkej mi co chtěla jsi mi říct,
zůstaň se mnou a výjdi mi vstříct,

na světě hezčí holka není,
to se nikdy nezmění,
krásy světa ošklivější jsou,
ve srovnání s tebou,

tvá duše bílá je,ne černá,
ty co hezká jsi a budeš,
jsi jak vystřižená z tisku,
být jako ty je můj sen,
sen co nebude nikdy splněn,

protože ty jsi svá a výrazná,
žádná druhá jako ty,
na naší zemí není,

na tvůj hlas a na tvé rysy,
jenž jsem vyděl párkrát,
zapomenout se nedá,
každý den na tebe myslím jen..



jak jen zhasnout žár,
co v srdci mi hoří,
jak padající zeď za svítání,
mé srdce se hroutí,
od základu překopat svůj svět skusím,
říct ti co cítím do očí tvých musím,

ty jsi muj cíl a muj sen,
s tebou chci být na pořád,
když přicházíš k místu našeho srazu,
mé srdce má hned více rázu,

jsi krásná jak jarní rosa,
co se snáší s nebes,
tvé oči lesknou se jak hladina při západu slunce,
toužím po tobe víc než počem koliv jiném na celém světě širém,

tvůj hlas nesoucí se ve vánku je jak hejno skřivánků,
jsi ta jenž předělá zákony žítí a prodlouží moje bytí,

žiji jen díky touze po tobě,
doba nepřítel můj je,
chci tě znát víc než teď,
ty jsi můj svět,

řeknu to zkráceně takhle,
ty jsi mé vše,
co mě od dna táhne,
na dno klesal jsem dlouhou dobu,
pak jsem tě poznal a stoupám nahoru,

již jsem tak vysoko,
že nebes se dotýkám,
v tu ránu parám zase dolů,
ocitám se na prvním schodu,
cesta vzhůru mě znova čeká,
každý další schod mě tak trochu leká,
jsem jen ten co čeká na reakci tvou,
ten jenž nepodá jiné ruku svou,
jen tobě ty jsi mou jedinou,

pro mě jsi jen ty,
a až za tebou svět,
již nechci sčítat dny,
kdy budu bez tebe trpět,
jen tobě své srdce dám,
lásku ti vyznám ¦
Autor palmennn, 06.04.2011
Přečteno 659x
Tipy 4
Poslední tipující: Pythonissa__, Ashita Abigor
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obdiv za to, jak je to dlouhé...
Opět píši: "Líbí se mi!"
Jen tak dál. ;);) =P

07.04.2011 09:34:00 | Pythonissa__

Vítám Tě ve světě Literáků:) K básničce nemám co dodat.Je z ní poznat že je psaná od srdce a ne falešně:) ST:)

06.04.2011 20:33:00 | Ashita Abigor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí