Jedinečná...

Jedinečná...

Anotace: ...jsi jedině Ty

Spát společně na jednom lůžku
Ráno pak pozorovat jak nanášíš si
Na oční víčka fialovou tužku

Usínat a mít Tě v objetí
Dýchat Ti na šiji a cítit se
V bezstarostném opojení

Jedna postel, jedna deka
A my dva pod ni ve víru lásky
Do jednoho klubka schoulení

Vnímat každý Tvůj výdech a nádech
Zvuk Tvého srdce si již pamatuji
Ve všech ozvěnách hrudníku

Jsi v mém životě světlo
Jak čelovka pro horníka
Hluboko po zemí žil jsem

Ale Tys mě z toho podzemí
Svou láskou a něžností
Na denní světlo vytáhla

Navždy Ti něco dlužím
Denně po tvém objetí lačním
A políbit Tvé rty toužím

Takový dar co spadl z nebes
Nikdy neopustím ať bude se dít
Cokoliv nikdy se od Tebe neoprostím

Přitáhla jsi mě jak magnet
A už se nikdy nechci odtrhnout
Chci s tebou dál a dál

Svým životem plout
A jedině ve dvou...
...láskyplně a navždy s Tebou
Autor JohnyD., 06.04.2011
Přečteno 609x
Tipy 17
Poslední tipující: Emmelia, Lioness, Mraveneček, Black Swan, Jeněcovevzduchukrásného, Pythonissa__, NikitaNikaT., Tamara, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprosto překrásné..

16.04.2011 22:12:00 | Lioness

Láska vyléčí všechny neduhy, vždyť to říkám pořád!ST.

07.04.2011 18:32:00 | Jeněcovevzduchukrásného

Kéž bych to někdy zažila... :( :)
Ale líbí se mi moc !! ST! :) ;))

07.04.2011 09:32:00 | Pythonissa__

Moc hezké, toužící a upřímné dílko... také jsem tohle znala... tím pronde, si prošel každičký z nás :o) ST!***

06.04.2011 21:16:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí