Jen tři slova

Jen tři slova

Anotace: Smyšlenka,někdy i pravdivá.

Mám tě rád-věta kdysi tak krásná,zdá se jí ted' prázdná.

Mám tě rád-slyšela už tolikrát.
Proletí kolem ní,jak hejno labutí.

Mám tě rád-jak deska, co zasekne se na jednom místě.

Mám tě rád-sám neví co to znamená,nepřemýšlí jak bolí,
když slyší ho to říkat.

Mám tě rád-ale nemyslí to vážně.

Mám tě rád-jen tři slova,co už neznamenají nic,
ona přála si mnohem víc.

Mám tě rád-neměl jen říkat, ale začít milovat.

Ty, máš jí rád?- nevnímáš...
-neposloucháš...
-nezajímáš se...
-nejsi s ní a ani pro ni.

Ty, máš ji rád?-jsi jak kus ledu,
bez něhy a citu.

Zamkla srdce před láskou a
zahodila klíč,
láska- je navždy pryč.

Až najdeš v sobě cit milovat,
snad nebude pozdě,
nový klíč k srdci ukovat.
Pak spolu ruku v ruce,
vykročíme po cestičce plné lásky a
neohlídneme se nikdy zpátky.
Budeme se milovat.
Pak můžeš mi říct- "MÁM TĚ RÁD".
Autor EM EM, 06.04.2011
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: modroočka, Azure angel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zamkla srdce před láskou a
zahodila klíč,
láska- je navždy pryč.

...kde se najde takový klíč?...

06.04.2011 20:44:00 | Azure angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí