Jméno...

Jméno...

Anotace: Stará, však snad jedna z prvních na tomhle břehu....

Nemůžu spát, myslím na tebe.
Na tvé očka, jak jsou modravé.
Na tvé rty, které umí sladký polibek dát.
A mé srdce? Stále se o tebe musí bát!

Protože jsi nádherná,
celá dokonalá jsi.
Jenže...jsi mi vzdálená,
proti mě máš lsti...

Jiné chceš se líbit,
jméno ...... ona nese.
Já chci se k tobě přiblížit protože,
ta štestí ti nedonese..

Pojď a za ruku mě chyť,
slůvka něžná mé poslouchej.
Chvíli zastav se vždyť...
Miluji tě, mé srdce neporouchej..

Pro tebe tyhle slova jsou,
sama víš o kom je řeč.
Tak pojď a buď jen mou,
jinak zbyde ti jedinné....na mém hrobě tiše breč!!
Autor Slečna M, 06.04.2011
Přečteno 323x
Tipy 14
Poslední tipující: Mbonita, Sapphire, Maryje..., Pythonissa__, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., Niky88, Pižla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jsem si také zažila... ;)
Hrozný pocit...
ST!
Líbí se mi moc...

07.04.2011 09:23:00 | Pythonissa__

Pro mě hodně působivé a hloubavé. ST!** za obsah.

06.04.2011 21:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí