Z úžin

Z úžin

Anotace: ...

Občas se volnost
stahuje do úžin
kde fialky od jara
v loukotě větru
pokládají se

Tam tma buší
pod zemí
až kořeny uši napínají o vodě
zahřáté shora
tekoucími stvoly

Občas je volnost
nejvíce když svazuje touha
a být je chtění
nevědět o sobě pro ni
rozprostřenou v mezikvětí

Má tma duši
pod zemí
Je nevlídno a kymácivo
na hřbetě sivého dne
z úžin vzlíná a hřeje tě
můj fialkocit
vonící z plání
svých spoutaných dlaní
Autor Taog, 06.04.2011
Přečteno 476x
Tipy 18
Poslední tipující: Dota Slunská, NikitaNikaT., labuť, enigman, Jiparo, hanele m., Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připadá mi jak z časů dávných legend...

11.04.2011 08:28:00 | Dota Slunská

Krásné, působivé ST!***

07.04.2011 19:06:00 | NikitaNikaT.

do údolí...

07.04.2011 14:20:00 | enigman

moc bych chtěla vonět k fialkovým kvítkům vyvěrající z úžin

06.04.2011 23:59:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí