Každý má svůj obzor

Každý má svůj obzor

Anotace: ...

Co cítí námořník
pohupující se v rytmu vln
na prknech co znamenají svět
emoce ve všech rolích

co cítím já
když pohupuješ svými boky
tanečním krokem po parketách
a tvé nožky vplují do lodiček

každý má svůj obzor

Ty jsi voda
a já jsem
pády

spolu vytváříme
vodopády

a hlavně díky tobě
jsme opravdu kouzelný
přírodní úkaz

každým svým zvukem
pohybem
nepolitickým projevem

dáváš mi o tom důkaz

a já ...
.......................

Co cítí námořník
když jeho plující láska
nabírá vodu do svých dlaní
a on se topí

co cítím já
když moje láska
drží mé srdce v dlaních
a já se v ní topím

každý má svůj obzor
Autor smudlinek, 07.04.2011
Přečteno 505x
Tipy 12
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Levandule, NikitaNikaT., hanele m., CULIKATÁ, Žqáry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky

08.06.2011 14:48:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Krásná... ;-)

08.04.2011 12:39:00 | Levandule

Silné, pro mě téměř emoční a hodně srdeční. ST!*** je zde málo...

07.04.2011 19:54:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí