Pet'ovi

Pet'ovi

Anotace: Jeho přáním, bylo složit básničku o letadlech.

Tak rád se díváš nahoru a
posloucháš, burácení motorů.
Sleduješ vojenský stíhačky,
jak ladný mají otočky.
Chtěl bys v ní sedět, vlastnit,
mýt,
já nechám tě, ted'
v klidu snít.

Po nocích ležíš,
do tmy hledíš,
jen jedno velké přání máš.
-Jak rád bys poznal
z vrchu svět,
v bojovém letounu, směl se proletět.
Sedět v jeho kabině,
to vždycky byl tvůj sen,
jak já ráda ve skutečnost,
bych proměnila jej.

Největší láskou,
jsou Messerschmitti (stíhací letadla),
ty v srdíčku, utkvěli ti.
Dal jsi jim,
velký kus ze sebe,
oni zas, vyhrávají pro tebe.
Ty doma, letadel hodně máš,
ale s nimi nelítáš.
Nejsi žádný neberváč,
jsi plastikový modelář.
Až se opět,
budeš kochat,
tou modravou dálkou,
tak mi věř,
že jsi mým, skvělím bráchou!.
Autor EM EM, 07.04.2011
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kars, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě upřímné a až si ju přečte... možno slza tajná spadne... ST!*** mně se to moc líbí.

07.04.2011 20:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí