Kamaráde

Kamaráde

Anotace: .

Řekl jsi
"k zemi, kamaráde
láska tě shodí
až tě sváže..
vidím tě teď
jak to bolí
když vidíš ji málo
i přes svou nevoli
raději nepředstavuji si
jak skončíš
až neuvidíš ji vůbec
kdy "zítra, lásko"
už se nerozloučíš"

v tu musel jsem tě zastavit

"jen ten, kdo odmítá stát
má šanci naučit se létat
nechat do sebe něhu vát
ač musí umět sténat..
když srdce oddáš
člověku jinému
ty nejsi už tím
kdo ho ovládá..
žiješ pro okamžik
pro lásku a pro ni
na budoucnost nemyslíš
..to zabil bys ten vítr
co fouká tě ke hvězdám
a kdo ví
možná ještě dál"

leč nechtěl jsem tě pobavit
ty smál ses jako malý kluk
nepochopils' sílu lásky
její něžný ostrý zvuk
Autor Sapphire, 07.04.2011
Přečteno 401x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, jethullfan, Maryje..., NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě dobře napsané, je to zcela něco jinčího, než čítávám... dobré a poutavé dílko. ST!***

07.04.2011 20:23:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí