Vzkaz

Vzkaz

Anotace: stačí zkušenost, slova přijdou samy

Sedím,

a píšu svůj poslední výkřik do tmy

do tmy v níž už dávno zhasla všechna světla

do tmy v níž už nikdo dávno není

vše upadlo v zapomnění



Sedím,

a píšu svůj poslední výkřik do ticha

do ticha v němž jen tvé srdce pro mě hoří

do ticha kde jen pero tvoří

můj poslední epitaf.
Autor Jassem, 07.04.2011
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: Trauma, rivombroza, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí