Chceš se rozloučit?

Chceš se rozloučit?

Anotace: ...Tmavá a studená, bude Tvá ložnice...

Nachystals batůžek, do něj pár věcí,
teď se chceš rozloučit? Takhle ne, přeci...

Za ní chceš odejít, touhu nezkrýváš...
I pohled tě prozradí, jinak se díváš...

Ze spaní šeptal si, slovíčka o ní,
žena Tvá potají slzičky roní...

Když tu tak stojím na proti tobě,
Miláčku jedno chci, vidět Tě v hrobě...

Tmavá a studená bude Tvá ložnice,
právě si pozřel jed,
hle spadla Ti sklenice...
Autor Izza, 08.04.2011
Přečteno 375x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Slečna M, Marcone
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně upřímné...pěkné...

08.04.2011 14:25:00 | Slečna M

Hodně silné.
S.T.

08.04.2011 13:24:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí